Sunday, 22 September 2013

KULIT CANTIK MACAM ARTIS KOREA???Vitamin E dan ESP Soy PRotein adalah produk yang sangat sesuai untuk mencantikkan kulit..Nak kulit cantik macam artis Korea ke?? Kisahnya cerita Master's Sun sedang meletop di Korea dan sekarang sedang ditayangkan di channel One HD.. Bila tengok kulit mereka halus gebus macam bayi kan.. Anda tidak mahu ke??

Nak cantik, jom kita selongkar kebaikkan Set Kulit ini..

Vitamin E

Seperti yang kita maklum, vitamin E merupakan vitamin yang sangat sesuai untuk kulit, membaiki kecelaan pada kulit. Vitamin E ialah salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. BUkan itu saja,Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki. Ia juga mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan di masa yang sama menguatkan dinding kapilari. Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat, dan membantu mencegah anemia.

Vitamin E ini mengandungi 120biij dimana tahan selama 4 BULAN... 

ESP pula gabungan yang sesuai, ia mengandungi soya non GMO..jika untuk kulit, ia boleh dijadikan masker..Wow hasilnya sangat memngujakan..

Kombinasi ESP dan Vita E amat memuaskan.. Lihat salah satu testimoni dibawahAnda inginkan kulit cantik seperti
SIHAT SENTIASA BERSAMA SHAKLEE
" ALWAYS GREEN"
 Yours Shaklee Independent Distributor
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 918850]
♥ Contact No : 016 9622653
♥ Emel : nizwanieza@gmail.com / nursuraya@hotmail.com

 Jika anda WALK IN di mana-mana BRANCH SHAKLEE, silalah menggunakan ID saya 918850 untuk mendapatkan supplement anda dengan HARGA YANG ISTIMEWA DAN MENJIMATKAN. 

Penghantaran Shaklee Negeri Sembilan, Kuala Lumpur dan Seluruh Malaysia, Indonesia. Untuk Maklumat Lanjut tentang keahlian / pembelian produk atau menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung terus dengan kami melalui https://www.facebook.com/messasges/VitaminCintaku ATAU info diatas.

 LIKE MY FanPage: https://www.facebook.com/VitaminCintaku

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share. 'Sharing Is Caring'

No comments:

Post a Comment