Tuesday, 24 September 2013

KELUARGA SIHAT BERTENAGA




Produk Shaklee ini merupakan produk yang sesuai untuk memberikan tenaga bagi seisi keluarga. Bulan Ramadhan semakin hampir. Ramai dikalangan kita yang berpuasa sunat. Tenaga diperlukan terutama kita yang bekerja disiang hari. ESP adalah sgt sesuai untuk golongan dewasa dan Meal Shakes untuk kanak-kanak dan juga dewasa.

Kenapa ESP?
Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehingga penyimpanannya, yakinlah dgn shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti

Produk2 GMO boleh menyebabkan alergy, toxic, potensi kanser. Lagi2 zaman sekarang ni.. produk2 GMO mmg dah makin banyak di pasaran sbb tu mcm2 penyakit sekarang.. contoh yang paling glamor adalah penyakit berkaitan kanser dan allergic.. tu mmg common laa kann..Antara makanan yang tinggi potensi GMO adalah jagung dan soya.. Oleh sebab tu ,,kalau you all nak beli protin dari sumber soya.. pastikan you all baca dulu labelnya, pilih produk yg berlabel NonGMO  
 

Manfaat ESP

❥MILKBOOSTER kepada ibu yang menyusukan bayi
❥Memberi tenaga (terutama ibu menyusu)
❥Mencantikkan kulit (gebus gitu)
❥Mengelakkan payudara kendur
❥Menganjalkan kulit
❥Untuk kesuburan
❥Perut rasa kenyang (sesuai untuk kuruskan badan dan juga ibu-ibu yang nk ganti puasa)
❥memudarkan STRETCH MARKS dan parut jerawat

 Jadi, sesiapa yang ingin tenaga berpanjangan sepanjang berpuasa , bolehlah mengambil ESP.

Meal Shakes


Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anda.


Apa istimewanya Mealshakes?
  • Dapat meningkatkan selera makan anak
  • Meningkatkan sistem imun anak, jadi anak jarang dijangkiti demam atau selsema
  • Jika anak demam / selsema, lazimnya lebih cepat sihat dari biasa
  • Dapat mengurangkan eczema di kalangan kanak-kanak mahupun dewasa
  • Mencantikkan struktur kulit
  • Meningkatkan kesihatan dan kecergasan



SIHAT SENTIASA BERSAMA SHAKLEE
 " ALWAYS GREEN"
 Yours Shaklee Independent Distributor
 ♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 918850]
♥ Contact No : 016 9622653
♥ Emel : nizwanieza@gmail.com / nursuraya@hotmail.com

 Jika anda WALK IN di mana-mana BRANCH SHAKLEE, silalah menggunakan ID saya 918850 untuk mendapatkan supplement anda dengan HARGA YANG ISTIMEWA DAN MENJIMATKAN. 

Penghantaran Shaklee Negeri Sembilan, Kuala Lumpur dan Seluruh Malaysia, Indonesia. Untuk Maklumat Lanjut tentang keahlian / pembelian produk atau menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung terus dengan kami melalui https://www.facebook.com/messasges/VitaminCintaku ATAU info diatas.



 LIKE MY FanPage: https://www.facebook.com/VitaminCintaku ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share. 'Sharing Is Caring'

No comments:

Post a Comment